FCSB- CSM POLI IAȘI LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1

FCSB- CSM POLI IAȘI LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

FCSB- CSM POLI IAȘI LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1 Al doilea meci de play-off de duminică este unul cu implicații majore la titlu. Vicecampioana FCSB primește, pe Arena Națională, vizita celor de la CSM Poli Iași.

FCSB- CSM POLI IAȘI LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1 Aparent un meci dezechilibrat, duelul FCSB – Iași are în spate o istorie neagră pentru echipa lui Nicolae Dică la capitolul meciuri jucate acasă cu moldovenii. De 4 ani, roș-albaștrii nu i-au mai învins pe ieșeni la București.

FCSB- CSM POLI IAȘI LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1 De altfel, FCSB nu se simte bine contra ieșenilor în general. Un singur succes au roș-albaștrii contra trupei din Copou în ultimele 5 dueluri directe.

FCSB- CSM POLI IAȘI LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1 Echipa lui Flavius Stoican a marcat în 12 din ultimele 13 meciuri jucate în deplasare, iar cu FCSB are gol marcat în ultimele 3 meciuri.

FCSB- CSM POLI IAȘI LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1 Pentru meciul de pe teren propriu, Nicoale Dică nu va putea conta pe mijlocașul Mihai Pintilii, suspendat. În plus, tehnicianul de la FCSB a dezvăluit că și mijlocașul Constantin Budescu, 29 de ani, și atacantul francez Harlem Gnohere, 30 de ani, au probleme medicale.