Fiul lui Maradona, reacție dură după înfrângerea Argentinei: „Comparația între Messi și tata este făcută de cei care nu urmăresc și nu înțeleg fotbalul. Să pierzi împotriva Arabiei Saudite este o nebunie”

Fiul lui Maradona, reacție dură după înfrângerea Argentinei: „Comparația între Messi și tata este făcută de cei care nu urmăresc și nu înțeleg fotbalul. Să pierzi împotriva Arabiei Saudite este o nebunie”
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Nick Potts

Argentina a fost învinsă surprinzător de Arabia Saudită în primul lor meci de la Cupa Mondială din Qatar, iar înfrângerea suferită de „pume” a provocat reacții dure. Una dintre ele i-a aparținut lui Diego Maradona Jr., care insistă că oamenii care îl compară pe Lionel Messi cu tatăl său „nu înțeleg fotbalul”, transmite Daily Mail.

Leo Messi a deschis scorul pentru Argentina în duelul de marți cu Arabia Saudită, dintr-un penalty transformat în minutul 10, iar selecționata „albiceleste” părea că se îndreaptă spre o victorie facilă. Cu toate acestea, saudiții au întors rezultatul în repriza a doua și au provocat șocul startului de Mondial.

Turneul final din Qatar reprezintă probabil ultima șansă a lui Leo Messi de a cuceri Cupa Mondială, singurul trofeu major care îi lipsește din palmares. Superstarul lui PSG a fost la un pas să îl câștige în 2014, când Argentina avea să fie învinsă în marea finală de Germania, 0-1 în 120 de minute.

În schimb, Diego Maradona și-a condus naționala spre titlu la ediția găzduită de Mexic în 1986.

Fiul lui Maradona, reacție dură după înfrângerea suferită de Argentina împotriva Arabiei Saudite

Potrivit AS Sport, Maradona Jr. spune că regretatul său tată și Leo Messi nu sunt la același nivel.

„Sunt devastat de înfrângerea Argentinei. Găsesc greu de crezut că toate astea chiar s-au întâmplat. Să pierzi împotriva Arabiei Saudite este o nebunie”, a declarat fiul lui Maradona, pentru Radio Marte, în Italia.

„Comparația între Messi și tata este făcută de cei care nu urmăresc și nu înțeleg fotbalul. Vorbim despre două planete diferite”, a adăugat el.

„Uneori în fotbal pierzi chiar și împotriva adversarilor mulți mai slabi (…). Nu cred că Argentina a fost încrezută astăzi. Mai degrabă, i-a fost frică. Așa este fotbalul. Dacă nu închizi jocurile, chiar și cele mai sărace echipe te vor ataca”, a mai spus fiul lui Maradona.

Urmăriți B1TV.ro și pe