Fotbaliști ai Rapidului surprinși într-un club de noapte după înfrângerea cu Poli Iași. Daniel Niculae: Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată

Fotbaliști ai Rapidului surprinși într-un club de noapte după înfrângerea cu Poli Iași. Daniel Niculae: Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată
Dan Șucu și Daniel Niculae. Sursa foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Albu și Andrei Borza vor fi excluși din lotul Rapidului pe termen nedeterminat, ca urmare a faptului că au fost surprinși în club după înfrângerea de la Poli Iași, a anunțat președintele clubului giuleștean, Daniel Niculae, pentru GSP.ro.

Alexandru Albu și Andrei Borza, în club după înfrângerea cu Poli Iași

Rapid venea după cinci victorii consecutive și a condus la Poli Iași, dar a scăpat meciul din mână și a fost învinsă cu 3-1. Eșecul a venit într-un moment în care giuleștenii începuseră să spere la titlu, fiind cu atât mai dezamăgitor.

Echipa a rămas la Iași până a doua zi, iar Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși într-un club de noapte.

Președintele Rapidului a anunțat că vor fi excluși din lot

Daniel Niculae a anunțat că Albu și Borza „vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată”.

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a declarat președintele Rapidului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:45 - Facturi mai mici la la gaze și energie electrică. Ministrul Energiei a anunțat cine va plăti mai puțin: „Ne așteptăm la o scădere”
14:43 - Parlamentul European a votat pentru recunoașterea parentalității în întreaga UE, indiferent de modul în care copilul a fost conceput, născut sau de tipul de familie. Susține și crearea unui certificat parental european
14:31 - Cutremur cu magnitudinea 5,2, vineri. Unde a fost resimțit
14:28 - Anunțul apropiaților Casei Regale. Când își va relua Kate Middleton aparițiile publice
14:26 - Sacrificiul pe care l-a făcut Florin Piersic pentru un rol: „Eu am jucat lângă maeștri adevărați. Mi-e jenă să mi se spună ‘maestre’, când știu de la cine am învățat profesia asta”
14:21 - Virgil Bălăceanu, despre un eventual atac iranian asupra Israelului: Mai degrabă putem merge pe un scenariu de folosire a unor proxy. Nu cred că suntem în pragul unui război în Orientul Mijlociu în care Iran devine actorul principal (VIDEO)
14:19 - Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul în valoare de aproape 2 milioane de euro. De cât timp joacă și ce mesaj a transmis tuturor jucătorilor
14:03 - Peste 800 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte susceptibile de a fi contrafăcute, reținute pe Otopeni
14:01 - Newsweek: 6.100 lei pensie pentru un pensionar la recalculare. Ce indice de corecție a avut și cât a muncit?
14:01 - Studiu: Fructele de mare conțin substanțe chimice veșnice. Ce spun specialiștii despre consumul acestora