Hagi, după calificarea României la Europeanul de tineret: Băieții ăștia vor fi o generație mai bună ca a noastră!

Hagi, după calificarea României la Europeanul de tineret: Băieții ăștia vor fi o generație mai bună ca a noastră!

România Under 21 s-a calificat la Euro 2019, după victoria cu 4-0 în fața Lichtensteinului.

Imediat după meciul în care fiul său, Ianis, a marcat un gol nemaipomenit, Gică Hagi a spus că obiectivul acestui grup e ”să creeze o echipă mai mare decât a noastră. Ei au ajuns la un turneu final cu echipe mai multe, cu o grupa grea, eu cred ca își pot construi un viitor bun, pot avea o performanță mai mare ca a noastră. Sunt sigur, am spus-o acum doi ani: băieții ăștia vor fi o generatie mai bună ca a noastră! Vor ajunge la echipe mari, au o generație extraordinară”.

El a mai spus că e tare mândru de ce a făcut la Academie: ”Sunt foarte mândru! Am făcut cel mai mare lucru (cu Academia Hagi). Încerc să-i sprijin pe acești copii ca să ajungă mari“.

Italia, Croația, Spania, Danemarca, Anglia, Germania, Belgia, Serbia, Franța și România s-au calificat deja la Euro 2019, ce se va juca în Italia și San Marino, între 16 și 30 iunie. Polonia, Grecia, Austria și Portugalia vor juca un play-off pentru celelalte două locuri disponibile, informează lead.ro.Cele 12 echipe calificate vor fi împărțite în trei grupe de patru, iar câștigătoarele grupelor și cel mai bun loc doi vor ajunge în semifinale. Cele patru semifinaliste se vor califica pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.