Gică Hagi, criză de nervi după remiza dintre Farul și CFR Cluj: „Vreți să stăm drepți cum vreți voi? Suntem în România și trebuie să acceptăm. Respectați-ne!”

Gică Hagi, criză de nervi după remiza dintre Farul și CFR Cluj: „Vreți să stăm drepți cum vreți voi? Suntem în România și trebuie să acceptăm. Respectați-ne!”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Farul Constanța, liderul la zi din Superligă, a terminat la egalitate cu CFR, scor 0-0, și a ratat calificarea în sferturile Cupei României, terminând pe 3 într-o grupă în care pe primele două poziții s-au clasat cele două formații ale Clujului. Gică Hagi, managerul formației de la malul mării, a avut o criză de nervi la interviul de după meci, potrivit GSP.ro.

Gică Hagi, criză de nervi după remiza dintre Farul Constanța și CFR Cluj din Cupa României

Interviul cu managerul de la Farul Constanța a început abrupt, cu Gică Hagi țipând spre reporter. Supărarea fostului mare internațional ar fi fost provocată de faptul că niciun fotbalist al echipei sale nu ar fi fost chemat de televiziuni la declarații. Totodată, spune „Regele”, partida n-ar fi fost mediatizată îndeajuns, deși este vorba despre un derby, iar liderul Superligii are în componență chiar și jucători născuți în 2006.

„Cum vine un jucător de la ei să vorbească aici și de la noi nu? Ce, ai mei nu au ce zice? Dacă lor le spuneți să vină aici, nouă de ce nu ne ziceți? Ce, vă e frică că al nostru spune ce s-a văzut? Jucătorul meciului e jucătorul meciului! Apoi, trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună și jucătorul nostru ce a simțit. De ce să nu vină și de la noi căpitanul?

Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Noi suntem nimeni?! Suntem Farul! Hai, spune-mi ce vrei să zic! E lipsă de respect față de munca pe care am depus-o. Mă scuzați, dar nu mai pot. Ce? Vreți să stăm drepți cum vreți voi? Ce vreți să facem? Suntem în România și trebuie să acceptăm.

Respectați-ne! Cât suntem acolo, respectați-ne! Ce a fost a fost. Cine-s eu? Totul s-a întâmplat pentru că am luat roșu! Dar nu a fost fault! Acel jucător a jucat tot meciul, iar noi am avut un om în minus. Arbitrul nici măcar nu s-a dus să verifice faza!

Din ce am văzut eu, jucătorul advers a jucat tot meciul. A făcut regia cu targa. După aia s-a întors și a jucat. Dacă îl atinge, nu e roșu. Contează intensitatea. Nici n-am văzut faza, doar ce am remarcat că a jucat 90 de minute. La noi orice e posibil.

Trebuie să tac, să îmi fie frică să zic ceva!? Dacă și ofițerul meu de presă e cu voi… acum să nu vorbească nimeni de la Farul?! Lasă, iese Hagi și vorbește. Faceți-mă cum vreți. Nu faceți bine, de aia o luăm în jos”, a urlat Hagi în timpul interviului transmis pe Orange Sport.

Urmăriți B1TV.ro și pe