Gică Hagi: Dacă tot nu ne calificăm, măcar să băgăm niște miliarde și să organizăm un Mondial sau un European / Numai în România și la Mondialul din Qatar nu se vinde bere la stadion

Gică Hagi: Dacă tot nu ne calificăm, măcar să băgăm niște miliarde și să organizăm un Mondial sau un European / Numai în România și la Mondialul din Qatar nu se vinde bere la stadion
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi, managerul lui Farul Constanța, a sugerat că țara noastră ar trebui să concureze și ea pentru organizarea unui turneu final major. În acest context, el a reclamat și rețetele de marketing de la cluburile din România, context în care a spus că „numai în România și la Mondialul din Qatar nu se vinde bere la stadion”, transmite GSP.ro.

Gică Hagi: Dacă tot nu ne calificăm, măcar să băgăm niște miliarde și să organizăm un Mondial sau un European în România

Într-o conferință de presă, fostul mare internațional s-a întrebat de ce nu încearcă și România să depună o candidatură pentru organizarea unui Campionat Mondial sau European.

„Dar de ce România nu concurează să organizeze Campionatul Mondial? De ce să nu avem și noi ambiții de astea? N-am văzut ambiție.

Avem și noi generație care ne-a reprezentat, ne-a dus în lume. Dacă tot nu ne calificăm pe merit, măcar să organizăm, să băgăm niște miliarde și să organizăm un Mondial sau un European în România. Cu Ungaria sau cu alte țări de pe lângă noi.

De ce să se facă doar în Anglia, în Olanda și în Germania? Să vină și la noi! Băgați bani, investiți dacă vreți să avem. În tineri, în infrastructură”, spune Gheorghe Hagi.

Cu această ocazie, el s-a arătat de părere că rețetele de marketing de la cluburile din țara noastră sunt greșite.

„Trebuie să știi cum să chemi oamenii de acasă, să ai marketing. Să ai infrastructură. Scuză-mă, n-o să vină să stea 4 ore la stadion și ce să facă? Să mănânce semințe? Numai în România și la Mondialul din Qatar nu se vinde bere la stadion.

Așa ceva… Toate numai la noi, când afară toate companiile de bere sunt peste tot. Inclusiv la UEFA, în Champions League. Și noi ținem o lege care nu e bună. Trebuie să lași oamenii să bea bere la stadion. Pentru că lumea trebuie să vină la stadion, să petreacă, să fie într-un parc, să aibă stadion nou-nouț, să se simtă bine”, a mai spus Hagi,

Urmăriți B1TV.ro și pe