Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Sergiu Buș. Un fost jucător de la Napoli poate ajunge la FCSB

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Sergiu Buș. Un fost jucător de la Napoli poate ajunge la FCSB

Gigi Becali este pus pe fapte mari în această iarnă. FCSB este lider în clasament în campionat și anunță transferuri importante. Un vârf de careu este dorit de omul de afaceri, în locul lui Sergiu Buș.

NicolaoDumitru Cardoso (29 de ani) este ținta lui Gigi Becali, informează GSP. Nu este prima dată când patronul de la FCSB îl vrea pe atacantul cu meciuri în naționala de tineret a Italiei. Jucătorul s-a aflat și anul trecut în vizorul lui Becali, însă colegul său, Sergiu Buș a ajuns în cele din urmă la „roș-albaștri”.

În iarnă, Cardoso intră în ultimele 6 luni de contract. Astfel, poate semna cu orice echipă își dorește, iar în vară poate pleca gratis. Mutarea s-ar putea concretiza chiar în următoarele săptămâni, dacă cele două cluburi se vor înțelege pentru o sumă de transfer.

Dumitru Cardoso ar putea ajunge și la naționala României

Dumitru Cardoso s-a aflat sub contract cu Napoli în perioada 2010-2017, perioadă în care a fost împrumutat la mai multe cluburi, printre care Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina, Latina Calcio și Nottingham Forest. De asemenea, de-a lungul carierei a mai jucat la Alcorcon, Gimnastic de Tarragona și Livorno.

În sezonul 2010-2011, Cardoso a jucat pentru Napoli 9 partide în Serie A și3 în Europa League. În două partide a competiției continentale a jucat împotriva celor de la FCSB. La acea vreme, avea doar 19 ani.

Curtat de naționala de tineret a României în urmă cu un deceniu, Cardoso ar putea evolua la naționala de senori a lui Mirel Rădoi. Selecționerul a vorbit despre interesul față de acest jucător la începutul mandatului.

Ioan Mărginean și Cornel Dinu se numără printre oamenii din fotbal care l-au propus de curând la naționala mare pe Cardoso, care are cetățenie italiană și română.

Urmăriți B1TV.ro și pe