Gigi Becali, amendat după derby-ul bucureştean pentru depăşirea vitezei legale

Gigi Becali, amendat după derby-ul bucureştean pentru depăşirea vitezei legale
Foto: paginademedia.ro

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost amendat cu 268 de lei, luni noaptea, după meciul Steaua-Dinamo, fiind prins de radar cu o viteză de 76 de km/oră, anunţă Mediafax.

Gigi Becali a fost oprit de poliţişti în jurul orei 1:00 pe strada Turda din Bucureşti, conducând autoturismul său Rolls Royce, cu o viteză cu 26 km/oră mai mare decât cea legală, conform purtătorului de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutiere Bucureşti, Ioana Stancu.

Patronul FC Steaua a fost sancţionat cu patru puncte amendă şi trei puncte penalizare, şi cu o amendă de 268 de lei, pe care a ales să nu o achite pe loc.

La scurt timp după finalul meciului Steaua-Dinamo, maşina omului de afaceri a fost atacată de suporterii steliști, care au aruncat cu pietre în autoturism. Becali a depus o plângere penală la Secţia 22 de Poliţie, pentru avarierea maşinii sale.

Şase suporteri au fost reţinuţi şi au fost prezentaţi procurorilor Parchetului Judecătoriei Sectorului 6, care urmează să decidă dacă vor cere arestarea lor sau o altă măsură preventivă.

Derby-ul Steaua – Dinamo s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, cu scorul de 1-0.