Gigi Becali, declarații controversate: Susține că atacantul Claudiu Keșeru nu mai poate juca la nivel înalt pentru că s-a vaccinat

Gigi Becali, declarații controversate: Susține că atacantul Claudiu Keșeru nu mai poate juca la nivel înalt pentru că s-a vaccinat
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a făcut noi declarații controversate despre Claudiu Keșeru (35 de ani) și vaccinarea împotriva COVID-19. Patronul FCSB se declară convins că atacantul Claudiu Keșeru nu mai poate juca la un nivel înalt pentru că s-a vaccinat. Potrivit patronului FCSB, și jucătorii lui CFR Cluj suferă din același motiv.

Gigi Becali, despre Claudiu Keșeru

„Pe mine nu m-a deranjat nicio declarație. Niciodată. Se înșală lumea. Nu mă interesează declarațiile lor. Keșeru nu a zis nimic care să mă deranjeze. L-am sunat și l-am întrebat «Mă, ce vrei să declari? Declară acum. Sunt curios. Ce vrei să declari? Ți-am dat banii. Tu ești fotbalist, eu sunt patron. Asta e relația. Avem un contract. Ce vrei mai mult? Tu nu mai poți juca la nivelul ăsta».

El vrea să mai joace doi ani. Da, poate juca în România. Dar nu mai poate juca la FCSB sau CFR Cluj. Ca Budescu.  El a zis că o să-mi arate. Bine, tată, arată-mi! Nu mai poate să-mi arate. O să-mi arate mie, dar la altă echipă. Aici nu mai poate. Eu m-am convins.

El e gata. Nu mai poate la nivelul ăsta. Nu vreau să-l jignesc, nu vreau să se supere. Spun ce cred. După primele 3 meciuri, i-am zis lui MM Stoica «Ăsta joacă la orice echipă din lume». Nu știu ce s-a întâmplat după. Și l-am tot forțat. Ziceam «Stai, mă, puțin. S-a schimbat omul?».

O să râdeți, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinați le scade puterea. Asta e ceva științific (n.r. – niciun studiu științific nu a arătat așa ceva). Nu ați văzut și la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaților le scade puterea! La toți.

Văd și la ai mei, la cei vaccinați. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă… N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Nu mai e vijelie”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Urmăriți B1TV.ro și pe