Gigi Becali a stabilit prețul de transfer al lui Octavian Popescu: „O să obțin cea mai mare sumă de când sunt în fotbal”

Gigi Becali a stabilit prețul de transfer al lui Octavian Popescu: „O să obțin cea mai mare sumă de când sunt în fotbal
Octavian Popescu, FCSB, martie 2022 / Sport Pictures, Hepta

Gigi Becali vrea să facă o nouă afacere bănoasă. Octavian Popescu (19 ani) este cel mai bun „produs de export” al FCSB-ului, susține afaceristul român, care i-a fixat un preț uriaș „winger-ului” din Liga 1.

Până de curând, Gigi Becali a susținut că nu vrea să-l vândă pe Tavi Popescu. Între timp, în stilul caracteristic, patronul de la FCSB s-a răzgândit. Investitorul vicecampioanei României îl va ceda pe tânărul fotbalist primului club care va oferi 50 de milioane de euro pentru transfer.

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta.

Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul băiatului și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3,5 milioane de euro”, a declarat Becali, pentru Pro Sport.

Gigi Becali, pregătit să crească prețul pentru Octavian Popescu

Dacă evoluțiile lui Popescu vor continua în aceeași notă, patronul de la FCSB are în plan să ceară și mai mulți bani în schimbul lui Octavian Popescu.

„Dar, dacă Tavi mai dă vreo 3-4 goluri din alea, ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față.

Ce o să fie după finalul campionatului, mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a mai declarat Becali.

Cifrele lui Octavian Popescu în sezonul 2021/2022

Încă din sezonul trecut s-a remarcat Tavi Popescu în campionatul intern, prin driblingurile sale amețitoare. El a profitat din plin de absențele unor alți jucători de atac, de accidentările lui Florinel Coman și plecarările lui Olimpiu Moruțan și Dennis Man.

În actualul sezon, Popescu a continuat evoluțiile impresionante, a contribuit mai mult la fazele de gol și a devenit de multe ori decisiv, prin execuții spectaculoase. Astfel, a bifat 8 goluri și 3 assisturi pentru FCSB, în toate competițiile, în stagiunea curentă. Cota de piață i-a urcat spectaculos, până la 1,9 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate TransferMarkt.

Urmăriți B1TV.ro și pe