Gigi Becali pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor. Oferte din Anglia, Italia și Turcia pentru noua „perlă” de la FCSB

Gigi Becali pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor. Oferte din Anglia, Italia și Turcia pentru noua „perlă de la FCSB
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ianis Stoica este cel mai proaspăt „produs de export” al lui Gigi Becali. După ce i-a vândut pe Denis Man și pe Olimpiu Moruțan, afaceristul din Pipera speră să dea o nouă lovitură. Arsenal, Galatasaray și AC Monza au intrat „pe fir”, pentru transferul jucătorului în vârstă de 18 ani.

Arsenal a înaintat o super-ofertă, de 7,5 milioane de euro, dar a fost refuzată de către Gigi Becali. Omul de afaceri vrea în schimbul jucătorului de 18 ani 10 milioane de euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer.

Fatih Terim, cu ochii pe fotbaliștii români. Printre ei, Ianis Stoica

Galatasaray a confirmat interesul pentru transferul lui Ianis Stoica. Fatih Terim, care-i are în lot pe românii Alex Cicâldău și pe Olimpiu Moruțan, a precizat că-i mai monitorizează și pe Dennis Man, Andrei Ivan și pe Claudiu Petrila. În privința lui Stoica nu a fost dezvăluită vreo sumă de transfer.

AC Monza este cel mai proaspăt nume care este interesat de serviciile tânărului atacant. Monza este un club patronat de către Silvio Berlusconi, fostul președinte de la AC Milan. Formația din Serie B are drept obiectiv promovarea în prima ligă și are drept strategie formarea de tineri jucători. În prezent, echipa este pe locul 8 după 13 etape, cu la 7 puncte de ligerul Brescia.

450.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, potrivit Transfermarkt. Format de FCSB, puștiul are în actuala ediție de campionat 12 apariții, 4 goluri și 2 pase decisive.