Gigi Becali se retrage la o mănăstire!

Gigi Becali se retrage la o mănăstire!
foto: Facebook @ Gigi Becali

Gigi Becali, patronul în vârstă de 63 ani al FCSB-ului, ia tot mai mult în calcul să iasă din viaţa publică şi să se retragă la o mănăstire. Deocamdată, omul de afaceri este împiedicat de familie să facă acest lucru.

Se pare că, în ultimul timp, latifundiarul din Pipera a renunțat să mai meargă la petreceri și apropiații săi spun că atunci când și ultima sa fiică va fi la casa ei, va lua drumul sihăstriei.

Se retrage pe Muntele Athos

Un apropiat al lui Gigi Becali a dezvăluit că finanţatorul roş-albaştrilor mai are un singur obiectiv: după ce își va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos.

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor. Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”, a declarat un apropiat al lui Becali, pentru ProSport.

Omul de afaceri a mărturisit că familia nu-l lasă să se retragă în munţi.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani„, a recunoscut Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.