Gigi Becali vrea FCSB în Ghencea și amenință cu plângeri penale: `Să vadă și Vasile Dîncu, marele general de securitate, cum e să dea cu subsemnatul. O să mă enerveze de o să intru în politică`

Gigi Becali vrea FCSB în Ghencea și amenință cu plângeri penale: `Să vadă și Vasile Dîncu, marele general de securitate, cum e să dea cu subsemnatul. O să mă enerveze de o să intru în politică`
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a vorbit despre dorința FCSB de a disputa pe Stadionul Ghencea meciul cu CFR Cluj, programat pentru ultima etapă din playoff-ul Ligii 1, și l-a acuzat pe ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, că ar fi „general de securitate”, transmite GSP.ro.

Gigi Becali vrea FCSB în Ghencea: „Dacă nu, plângeri penale și cu asta basta”

Într-o intervenție la Pro Arena, patronul lui FCSB a spus că a transmis o ofertă scrisă pentru a închiria Stadionul Ghencea și că a propus o sumă de 46.000 de euro, „dublul grilei de la Arena Națională”. Gigi Becali a avertizat că este gata să depună plângeri penale pentru abuz în serviciu.

„Am trimis ofertă scrisă, cu executor judecătoresc, și am spus așa: «nu aveți grilă? Dacă nu, vă dăm dublul grilei de la Arena Națională, de 23.000 de euro, adică 46.000. Le-am dat și grila de la Giulești, le dăm triplu față de Giulești. Am trimis și la ministrul Apărării, și la club, cu executor judecătoresc. Le-am cerut să dea răspunsul în 5 zile.

Dacă nu, plângeri penale și cu asta basta. Clar, abuz în serviciu. Ia să vadă și Dîncu cum e să dea cu subsemnatul. El, marele ministru Dîncu, marele general de securitate. Ați văzut și cu Coldea. Vine o vreme în care nu se mai ține cont că e general de securitate. Dacă face ce vrea el, obrăzniciile lui, nu e normal să fie general? Ce să fie? (n.r. – întrebat dacă are certitudinea că Vasile Dîncu este general de securitate)

Atunci vezi cum este? Vine un judecător, zice că e abuz în serviciu și te condamnă. Tu zici că e stadionul poporului, dar văd că e al tău, că spui că faci ce vrei tu, nu ce vrea poporul. Poporul vrea să joace FCSB acolo!

O să mă enerveze de o să intru în politică numai din cauza asta, să îi arăt eu cum e poporul lui. Văd că de vreo 20 de ani el e poporul, și nimeni nu-l doboară. A ajuns și ministru!”, a declarat Gigi Becali.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:08 - Vladimir Putin a ajuns într-o fundătură: Nu poate opri războiul și nu poate să-l câștige, susțin serviciile secrete ucrainene
15:31 - SUA ar putea menține 100.000 de soldați staționați în Europa, în contextul amenințării ruse. Ce spun oficialii americani
15:05 - Moscova susține că a distrus un „important transport” de arme și echipamente occidentale către Ucraina
14:50 - Sorin Cîmpeanu a anunțat că studenții vor putea face și cursuri online din toamnă: „Este un important pas înainte”
14:22 - Olga Smirnova, una dintre vedetele Teatrului Bolșoi, face declarații după emigrarea în Olanda: „Cred că am fost sinceră cu mine însămi. Mi-a părut teribil de rău pentru toate astea”
13:59 - Peste 13.000 de locuitori din Beijing au fost scoși din case la miezul nopții și băgați în carantină: „Este exact la fel ca în Shanghai” (FOTO)
13:37 - Imagini cu soldați ruși care își abandonează tancurile și o iau la fugă pe câmp, speriați de explozii
13:05 - Zelenski: „Sfârșitul conflictului va fi unul diplomatic” / „Sunt lucruri pe care nu le putem realiza doar la masa negocierilor”
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”