Gigi Becali: Zilnic stau jumătate de oră și mă uit la oi cum pasc. E mai mare bucurie decât atunci când câștig un milion de euro

Gigi Becali: Zilnic stau jumătate de oră și mă uit la oi cum pasc. E mai mare bucurie decât atunci când câștig un milion de euro
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali, patronul FCSB, a susținut că nu există zi în care să nu meargă cu oile la păscut și mereu e fericit. Nici banii câștigați nu-l bucură așa mult ca oile…

Gigi Becali, fericit să pască oile

„Zilnic stau jumătate de oră și mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape.
Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie când văd cum pasc oile jumătate de oră decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucurie când pasc oile. Când mă uit la oi mă gândesc la Hristos, mă uit la pomii mei, mă gândesc la Hristos și-i dau slavă”, a spus Gigi Becali la România TV, potrivit GSP.

Patronul FCSB a spus că acum face mai mult rugăciuni de mulțumire, căci ce-i mai lipsește?

„Nici sănătate, că sănătatea nu mă mai interesează, că dacă vrea s-o dea s-o dea. Dacă primesc boală, eu ce trebuie să fac? Nu am fost niciodată bolnav, dar dacă primesc boală, eu zic ”Mulțumesc””. (…) Am momente când vreau să duc durerea. De ce să nu duc durerea? Dacă Dumnezeu mi-o dă, lasă s-o duc. Dumnezeu nu dă boala aiurea așa, o dă pentru un scop”, a mai spus Becali.

Becali vrea să se călugărească

La începutul acestui an, Gigi Becali a spus că e decis să renunţe la afaceri și să se călugărească.

El a plănuit să se retragă la o mănăstire de lângă satul Comanca, situată 210 kilometri de vila lui din Pipera. Și și-ar fi dus acolo câteva sute de oi.

Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, iar femeile nu au voie acolo. Totuși, Becali vrea să le construiască acolo case fiicelor și soției sale. Acestea, însă, nu sunt de acord cu planul lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe