Unde vrea să se călugărească Gigi Becali: Mănăstirea e „îmbrăcată” în aur și e interzisă femeilor. Patronul FCSB a dus deja acolo 300 de oi

Unde vrea să se călugărească Gigi Becali: Mănăstirea e „îmbrăcată” în aur și e interzisă femeilor. Patronul FCSB a dus deja acolo 300 de oi
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali e decis să renunţe la afaceri și să se călugărească. Mănăstirea unde vrea să se retragă e într-o zonă muntoasă și deja și-ar fi dus acolo 300 de oi.

Becali vrea să se călugărească. Unde se va retrage

El a plănuit să se călugărească la o mănăstire de lângă satul Comanca, situată 210 kilometri de vila lui din Pipera, scrie fanatik.ro. Zona e una muntoasă, cu aer curat, așa că patronul FCSB ar fi dus deja acolo 300 de oi.

Citește și: Oana Roman, revoltată după ce a primit factura la gaze: „Mi-au schimbat contractul şi au dublat preţul”

Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, fiind cunoscută drept Athosul românesc, iar femeile nu au voie acolo. Totuși, Becali vrea să construiască fiicelor și soției case în zona respectivă.

Gigi Becali: Vreau să mă călugăresc

Patronul FCSB anunțase că vrea să se retragă definitiv la manăstire după ce toate fetele lui vor fi măritate.

„Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a spus Gigi Becali, pentru cancan.ro.

Ultima oră
10:46 - Daniela Crudu, în lacrimi în emisiunea lui nea Marin. Comentariul prezentatorului a făcut-o să plângă în hohote, la Antena 1 (VIDEO)
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)