Grupă infernală pentru CSM București în Liga Campionilor la handbal feminin. Cu cine se va duela Campioana României

Grupă infernală pentru CSM București în Liga Campionilor la handbal feminin. Cu cine se va duela Campioana României
Foto: digisport.ro

În urma tragerii la sorți a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin, pentru sezonul viitor, campioana României, CSM Bucureşti, va evolua în grupa C, alături de Gyor (Ungaria), Midtjylland (Danemarca)şi Rostov (Rusia), potrivit digisport.ro.

CSM Bucureşti se va duela cu echipa ungară Gyor, dar şi cu Rostov, grupare de care campioana României a trecut în sferturile de finală.

CSM Bucureşti este deţinătoarea en-titre a trofeului, după ce a câștigat Liga Campionilor în sezonul recent încheiat. Campioana României s-a impus în finala cu Gyor, scor4-1, după 22-22 în primele 60 de minute și 25-25. Mai mult, CSM Bucureşti a învins formaţia rusă Rostov în sferturi, cu 26-25 şi cu 29-28.

În duelul cu danezele de la FC Midtjylland , CSM a câştigat ambele partide, 24-22 şi 28-23.

Primul tur al grupelor se va desfășura în perioada 14-16 octombrie, iar primele trei echipe clasate din fiecare grupă se vor califica în grupele principale ale competiţiei.

Componenţa grupelor Ligii Campionilor, În sezonul 2016-2017 al Ligii Campionilor, din Grupa A fac parte Buducnost, Thuringer, Metz, din Grupa B fac parte echipele Vardar Skopje, Astrakhanocka, Ferencvaros, din Grupa C fac parte Gyor, CSM Bucureşti, FC Midtjylland, Rostov, iar din Grupa D fac parte Larvik, Esbjerg, Savehof.

Din data de 30 mai, Campioana României are un nou antrenor, Jakob Vestergaard. Danezul de a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Capitală, al cărei director tehnic a fost, în sezonul 2014-2015.