Guardiola se teme de meciul cu Şahtior: Suntem mai aproape de eliminare decât de calificare

Guardiola se teme de meciul cu Şahtior: Suntem mai aproape de eliminare decât de calificare
Foto: sportinglife.com

Antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, a declarat, marţi, că echipa sa s-ar putea să nu câştige partida cu Şahtior Doneţk, din prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor, notează Gazeta Sporturilor

„Pentru prima dată, nu am senzaţii bune înaintea unui tur eliminatoriu. Ceea ce aud nu-mi place deloc: vorbim puţin de Şahtior, campionatul este deja jucat, suntem deja în seminifiale (…) Oamenii privesc deja mai departe, însă eu cred că se înşeală. S-ar părea că suntem calificaţi dinainte. Am senzaţia că suntem mai aproape de eliminare decât de calificare”, a declarat Guardiola, citat de Gazeta Sporturilor.

Josep Guardiola ştie cu cine joacă echipa sa şi ştie ce tehnician bun este Mircea Lucescu.

„Este o echipă mare, o superechipă, cu brazilienii lor, cu jucătorii de pe benzi care aleargă neîncetat. Ei au terminat grupa înaintea celor de la Arsenal şi au învins Roma, asta m-a impresionat. Au un grup de şapte sau opt jucători de mai mulţi ani, schimbă uneori brazilienii, însă au cu toţii calităţile pe care ni le putem imagina pentru o echipă mare”, a mai susţinut antrenorul.

Mircea Lucescu cunoaşte echipa cu care Şahtior va juca şi a spus că jucătorii săi vor da tot ce au mai bun.

„Vom încerca să luptăm pentru a ne păstra şansele de calificare. Suntem echipa care a progresat cel mai mult în ultimii ani. În acest moment cred că Barcelona este echipa cea mai puternică din întreaga istorie a fotbalului mondial. Barca este favorită, este mai bună decât noi, dar ne vom juca şansele”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sursa precizată.

Meciul Barcelona – Şahtior are loc astăzi, la ora 21:45