Hagi, atac dur la adresa lui Becali: Proprietarul FC Viitorul se declară dezgustat și profund dezamăgit de atitudinea patronului FSCB și de modul în care încearcă să câștige un campionat

Hagi, atac dur la adresa lui Becali: Proprietarul FC Viitorul se declară dezgustat și profund dezamăgit de atitudinea patronului FSCB și de modul în care încearcă să câștige un campionat

Atac dur al lui Gheorghe Hagi la adresa lui Gigi Becali. Antrenorul și proprietarul echipei Viitorul a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că se simte ”dezgustat și profund dezamăgit de atitudinea patronului FCSB”, în contextul în care acesta din urmă a anunțat că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane metoda de departajare stabilită de Liga Profesionistă de Fotbal, în urma căreia echipa lui Hagi a fost declarată campioană a României.

Hagi este de părere că Becali nu va avea câștig de cauză la Laussane și îl acuză pe acesta că nu știe să piardă.

Redăm, mai jos, comunicatul de presă integral, al FC Viitorul:

Referitor la declarațiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri și publicații, dorim să precizăm următoarele:

– Dreptatea și adevărul de care vorbește domnul Becali în decalarația sa nu este stabilită de avocatul pe care-l plătește, ci va fi stabilită de instanțele de judecată, în cazul unui eventual proces.
– Dreptate și adevăr este atunci când echipa noastră a terminat prima fază a sezonului competițional la o diferență de 4 puncte față de FCSB.
– Dreptate și adevăr este atunci când echipa noastră a obținut o victorie și un egal în meciurile directe cu FCSB, în Play-Off.
– Dreptate și adevăr este și atunci când cluburile de fotbal din România, cluburi din străinătate, oameni de fotbal, Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, ziariști, ne-au felicitat pentru câștigarea titlului de campioni.

În rândul oamenilor care ne-au felicitat și care ne consideră campioni se numară și actualii și foștii jucători ai echipei FCSB, conducătorii acestui club, dar și cei mai mulți dintre suporterii steliști.

Singurul care nu ne-a felicitat și care nu poate să accepte succesul nostru este domnul Becali.

Pe această cale îi transmitem domnului Becali că un campionat se câștigă pe terenul de fotbal, prin muncă și nu cu bani, așa cum se înțelege din atitudinea și din afirmațiile sale de genul "…să vedem cine va câștiga la sfârșit ….eu sunt cu banii …Gică e cu tehnicul (adică cu munca)"!!!!!!!!!

De asemnea îl intrebăm public pentru ce dreptate și adevăr luptă și pentru cine atâta timp cât lumea, inclusiv suporterii steliști, jucătorii, foștii jucători, conducători, ne consideră campioni si ne-au felicitat pentru succesul obținut?

Încheiem prin a menționa că dl. Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, însă este dezgustat și profund dezamăgit de atitudinea acestuia și de modul în care încearcă să câștige un campionat.

Suntem surprinși și dezamăgiți de faptul că un club ca FCSB, care se consideră atât de mare, nu știe să piardă și, totodată, să accepte succesul nostru obținut pe merite sportive.