Horia Tecău și Victor Hănescu au câștigat turneul de tenis de la Acapulco

Horia Tecău și Victor Hănescu au câștigat turneul de tenis de la Acapulco
Foto: evz.ro

Cu doar o săptămână înainte de meciul cu Argentina din Cupa Davis, tenismenii români Horia Tecău și Victor Hănescu au reuşit să câştige turneul de dublu de la Acapulco, învingându-i în finală pe brazilienii Marcelo Melo și Bruno Soares, în două seturi, încheiate cu 6-1, respectiv 6-3.

Primul set al finalei a fost câştigat de tenismenii români în doar 23 de minute, iar break-ul reuşit în cel de-al şaselea joc a fost decisiv pentru soarta partidei.

Hănescu şi Tecău, devin, astfel, prima pereche de tenismeni din România care se impune într-un turneu ATP în ultimii 13 ani, după victoria lui Andrei Pavel şi a lui Gabriel Trifu din 1998 de la Bucureşti.

Acesta este cel de-al doilea titlu la dublu câştigat de Hănescu,după cel de obținut la Kitzbuhel , în Austria, în urmă cu trei ani.

După accidentarea tenismanului suedez Robert Lindstedt şi după ce a făcut echipă cu belgianul Dick Norman, alături de care s-a impus în turneul de la Zagreb, Horia Tecău s-a reorientat către Victor Hănescu.

În urma victoriei din Mexic, Hănescu şi Tecău vor primi 500 de puncte în clasamentul ATP şi 78.000 de dolari.

Ultima oră
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește  
22:52 - Cristian Diaconescu: NATO și SUA au spus foarte clar că la o eventuală invazie a Rusiei în Ucraina răspunsul nu va fi unul militar / Reacția Alianței de sprijin în caz de criză diferă între Marea Baltică și Marea Neagră (VIDEO)