Ianis Hagi, criticat în presa scoțiană după victoria chinuită de pe terenul lui Hibernian. Rangers a câștigat la limită și e prima în Scoția (VIDEO)

Ianis Hagi, criticat în presa scoțiană după victoria chinuită de pe terenul lui Hibernian. Rangers a câștigat la limită și e prima în Scoția (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Andrew Milligan

Glasgow Rangers s-a impus cu greu pe terenul lui Hibernian, 1-0 printr-un penalty transformat de Kemar Roofe în minutul 85, iar la finalul partidei Ianis Hagi a fost criticat în presa scoțiană, transmite Digisport.ro.

Ianis Hagi, criticat în presa scoțiană după victoria chinuită a lui Rangers de pe terenul lui Hibernian

Internaționalul român a fost integralist în partida disputată de Rangers miercuri seară la Hibernian. Cu doar patru șuturi pe poartă, campioana en-titre a Scoției a reușit să se impună în cele din urmă și e prima în Premiership, cu șapte puncte peste principala urmăritoare, marea rivală Celtic, care încă nu și-a jucat meciul din această etapă.

Ianis Hagi putea să înscrie în minutul 35, însă portarul a reușit să respingă un șut trimis cu efect către colțul lung.

Pentru prestația de miercuri seară, Ianis a primit doar nota 5, potrivit Ibrox News, dar trebuie menționat că au fost și jucători notați cu 4.

„A fost o evoluție slabă a lui Hagi, care nu a reușit să ofere prea mult prin pasele, driblingurile sau șuturile lui. Românul a părut că aleargă prin noroi uneori”, au spus jurnaliștii scoțieni.

În vârstă de 23 de ani, Ianis Hagi a bifat trei goluri și patru pase decisive pentru Rangers în actuala stagiune.