Imagini uluitoare la semifinala campionatului național! Jucătorii gazdelor n-au avut vestiar și s-au schimbat în sala de conferințe (FOTO)

Imagini uluitoare la semifinala campionatului național! Jucătorii gazdelor n-au avut vestiar și s-au schimbat în sala de conferințe (FOTO)

Juniorii mari de la LPS Satu Mare au pierdut pe Stadionul Olimpia – Daniel Prodan în fața Viitorului cu 2-4 în semifinala campionatului național, dar problemele adolescenților au continuat.

Tinerii antrenați de Dacian Nastai s-au schimbat în sala de conferințe a arenei sătmărene, printre jurnaliști, fiindcă nu au avut acces la vestiar. „ Nu e conferința de presă de dupăLPS- Viitorul 2-4! E vestiarul pe care cei de la Olimpia l-au pus la dispoziție băieților lui Nastai! Dacă-i lăsau în vestiarul echipei mari le picau epoleții și le furau știința! Rușine! Cum să-i bagi în sala de conferințe!!! Capul sus băieți și felicitări! Pentru voi au venit peste 2.500 de sătmăreni la stadion!” a scris jurnalistul Florin Mureșan.

Oficialii Olimpiei ar fi acceptat în ultima clipă ca juniorii de la liceul cu program sportiv să joace pe stadionul mare din oraș, asta după ce, de sărbătorile de iarnă, stadionul din Satu Mare a fost scena unui alt eveniment la fel de „impresionant” și cu tentă rurală, ca în Moromeții. La meciul Olimpia – Foresta Suceava, în tribună au fost așezate câteva covoare, „scoase la uscat pentru curățenia de sărbători”, informează GSP.