Încă o medalie de aur pentru România, în proba de canotaj 8+1, feminin, la Campionatele Mondiale din Cehia

Încă o medalie de aur pentru România, în proba de canotaj 8+1, feminin, la Campionatele Mondiale din Cehia

Echipajul feminin de 8+1 al României a obținut medalia de aur duminică la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, Cehia.

„Felicitări echipajului compus din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria-Ștefania Petereanu”, a transmis Federația Română de Canotaj.

Echipajul de 8+1 feminin a câștigat medalia de Aur  și luna trecută, la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen.

Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au obținut sâmbătă a doua medalie a României la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice. Reușita românilor vine la o zi după performanța fantastică reușită ieri de Ionela Cozmiuc.

Reușită pentru Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan

Într-o zi cu cinci finale în care s-au aflat bărci tricolore, unica medalie a venit în proba masculină de dublu rame, acolo unde Cozmiuc și Bejan au fost cei mai buni într-un mod de necontestat, scrie gsp.ro.

„A fost cursa perfectă, într-adevăr”, a spus Marius Cozmiuc la puține minute după ce se încheiase festivitatea de premiere.

Cozmiuc şi Bejan au fost cronometraţi cu timpul de 06 min 28 sec 06/100, devansând echipajele din Spania (Jaime Canalejo Pazos, Javier Garcia Ordonez), 06 min 29 sec 27/100, şi Marea Britanie (Oliver Wynne-Griffith, Thomas George), 06 min 30 sec 86/100.

Urmăriți B1TV.ro și pe