Ioan Andone a găsit EXPLICAȚIA în urma înfrângerii RUȘINOASE în fața Mediașului: “Cu starea terenului şi cu Tudor arbitru nu poţi câştiga”

Ioan Andone a găsit EXPLICAȚIA în urma înfrângerii RUȘINOASE în fața Mediașului: “Cu starea terenului şi cu Tudor arbitru nu poţi câştiga”
Foto: DolceSport.ro

Dinamo a suferit cea mai rușinoasă înfrângere a sezonului. După euforia victoriei în fața Stelei, dinamoviștii au făcut un meci slab și au fost învinși cu 4-0 de Gaz Metan Mediaș.

Llullaku a deschis scorul în minutul 31 din penalty, iar până la pauză rezultatul a rămas nemodificat.

Oaspeții s-au dezlănțuit în partea a doua a jocului și au mai punctat de trei ore.

Axente și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 77, pentru ca în patru minute să reușească dubla după o reluare în poarta goală din careul mic.

Llullaku a mai marcat și el o dată, în minutul 90, tot din penalty, scos de el de această dată, în urma faultului în careu al lui Nedelcearu.

Gaz Metan Mediaș – Dinamo s-a încheiat 4-0, iar medieșenii au arătat încă o dată că sunt revelația sezonului.

Elevii lui Cristi Pustai au urcat pe locul 3 în Liga 1 cu 34 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul Steaua, în timp ce Dinamo este pe poziția a șasea cu 29 de puncte.

Ioan Andone s-a declarat dezamăgit la finalul meciului de terenul din Mediaș și a dat vina pe deciziile de arbitraj, recunoscând însă că și entuaziasmul din meciul cu Steaua a fost prea mare și i-a făcut pe jucători să nu revină cu picoarele pe pământ.

"În prima repriză am avut ocazii de a închide meciul. Le-am spus să trecem peste euforia din meciul cu Steaua. Mai avem două etape în campionat să facem maximum de puncte. Au profitat de greşelile noastre. La Dinamo putem avea parte de o încălzire a gazonului la fel de slabă.

Am controlat meciul până când a venit golul doi al lor. Nedelcearu nu a strâns la Eric. Cu starea terenului şi cu Tudor arbitru nu poţi câştiga. Bine, nu el ne-a făcut să pierdem. Ne-au lipsit mulţi jucători şi aveam nevoie de ei. Eu v-am zis după meciul cu Steaua că va rămâne presiune. Puteam risca să fac 4-3-3, alte riscuri nu puteam să îmi asum. Am controlat jocul cât am putut", a spus Andone la conferinţa de presă, potrivit DigiSport.

Urmăriți B1TV.ro și pe