Ionuț Lupescu, acuzații grave la adresa lui Răzvan Burleanu: „E informator. Mereu se plângea președintelui UEFA. Mă rugau să-i mai lase în pace”

Ionuț Lupescu, acuzații grave la adresa lui Răzvan Burleanu: „E informator. Mereu se plângea președintelui UEFA. Mă rugau să-i mai lase în pace

Răzvan Burleanu a intrat din nou în vizorul numelor grele din fotbalul românesc. Ionuț Lupescu a lansat acuzații dure la adresa președintelui Federației Române de Fotbal (FRF), care până acum, sub conducerea sa, fotbalul la nivel de club și națională s-a scufundat, iar la nivel de juniori, nu s-au înregistrat progrese semnificative.

Ionuț Lupescu crede că Răzvan Burleanu nu are aptitudinile și competențele necesare pentru a conduce Federația Română de Fotbal.

„Lucrurile stau destul de simplu. Atunci când te apuci de o meserie, trebuie să te și pricepi la ea. Sunt 6 ani de zile de când a fost numită noua conducere. N-am ranchiună, dar mă doare. Se putea face mult mai mult. Burleanu a ciuruit tot fotbalul românesc. Este un paradox pentru mine. Sunt în discuții de luni de zile cu cei din Arabia Saudită. După 9 ani, fac un proiect pe care voiam să-l fac în România”, a declarat fostul internațional pentru Realitatea Sportivă.

Răzvan Burleanu, acuzat de practici securiste de Ionuț Lupescu

De asemenea, Ionuț Lupescu îl acuză pe Gheorghe Burleanu că fuge la oficialii UEFA pentru a „sifona” informații din interiorul fotbalului românesc.

„Așa merge la noi, cine are mai multe pile. Sunt unul pe care n-au putut să-l aresteze, cum au făcut-o cu Gică Popescu. Nu m-au arestat pentru că nu am câștigat. El e pus acolo de cine e pus. El e informator. Mereu se plângea președintelui UEFA. Mă rugau să-i mai lase în pace, pentru că se săturau de mesaje”, a mai transmis Lupescu, potrivit sursei citate.