Ionuț Radu, aproape să fie împrumutat la o altă echipă din Serie A. Portarul vine după un sezon marcat de gafa care a costat-o pe Inter titlul de campioană (VIDEO)

Ionuț Radu, aproape să fie împrumutat la o altă echipă din Serie A. Portarul vine după un sezon marcat de gafa care a costat-o pe Inter titlul de campioană (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Ettore Griffoni

Portarul român Ionuț Radu ar urma să fie împrumutat de Inter Milano la Cremonese, echipă nou-promovată în Serie A, pe baza unei înțelegeri care va fi perfectată în următoarele ore, potrivit GSP.ro.

Românul are contract cu vicecampioana Italiei până în 2024, dar antrenorul Simone Inzaghi a dat de înțeles că nu se va mai baza pe serviciile sale.

Ionuț Radu (24 de ani) a comis o gafă de zile mari în finalul stagiunii care s-a încheiat, când a dat pe lângă minge și a facilitat golul cu care Bologna a învins-o pe Inter. Eșecul a cântărit decisiv, în condițiile în care marea rivală, AC Milan, avea să câștige titlul de campioană cu un avans de doar două puncte. Pe de altă parte, portarul a bifat prea puține minute în teren de-a lungul sezonului, iar pentru un fotbalist în rolul său jocurile sunt esențiale, așa că mulți l-au considerat doar parțial vinovat de situație.

Ionuț Radu, aproape să fie împrumutat la Cremonese, echipă nou-promovată în Serie A

Jurnalistul italian Nicol Schira susține că împrumutul ar urma să se concretizeze în orele următoare.

„Este așteptată o întâlnire între Cremonese și Inter pentru a încerca să rezolve împrumutul lui Ionuț Radu. Agenții Oscar Damiani și Crescenzo Cecere și-au dat deja acordul”, spune ziaristul.

Massimiliano Alvini, managerul lui Cremonese, îl vede pe Radu titular la echipă, având în vedere că Marco Carnesecchi (21 de ani) este tot mai aproape de un transfer la Lazio.

Urmăriți B1TV.ro și pe