ISB a plătit 28 milioane de euro pentru drepturile TV ale Ligii I din sezonul viitor

ISB a plătit 28 milioane de euro pentru drepturile TV ale Ligii I din sezonul viitor
Foto: prosport.ro

Intel Sky Broadcast a plătit banii pentru drepturile TV de difuzare a Ligii I din sezonul următor, după ce a încercat fără succes diminuarea contractului semnat în urmă cu un an.
Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, confirmă acest lucru, potrivit sport.ro.

„I-am ajutat și eu, indirect, d-asta primesc banii, altfel erau șanse mari să nu se respecte contractul. Eu știu că banii s-au dat, au intrat în contul Ligii, iar Liga îi va da mai departe. Era normal să se plătească, deși contractul s-a făcut fără garanții bancare, iar dacă nu se dădeau, era deranj mare”, spune Dragomir.

ISB a avut două tentative de reducere a contractului de la 28 milioane la 23,3, dar propunerea a fost respinsă de cluburile din Liga I. Aceștia au dezvăluit că au primit o nouă ofertă din partea RCS-RDS și Telekom care însuma între 25 și 28 milioane de euro anual.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro…mobilat. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”
17:24 - Edi Iordănescu, scrisoare către fanii naționalei după campania dezolantă din Liga Națiunilor: „Fotbaliștii noștri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim”
17:24 - Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, anunță că 200.000 de noi recruți au ajuns în forțele armate ruse