ŞOC în lumea sportului: A fost ARESTAT după ce a SECHESTRAT, BĂTUT şi STRÂNS de GÂT o femeie (FOTO)

ŞOC în lumea sportului: A fost ARESTAT după ce a SECHESTRAT, BĂTUT şi STRÂNS de GÂT o femeie (FOTO)

Jabari Bird, jucătorul de baschet al celor de la Boston Celtics, a fost arestat sâmbătă după ce a agresat şi sechestrat o femeie. Informaţia a fost confirmată inclusiv de echipa baschetbalistului, după dezvăluirile făcute de presa din SUA.
Unele surse indică faptul că femeia ar fi fost iubita sportivului. Ancheta este în desfășurare, iar Jabari Bird a fost deja audiat de o instanță.

„Celtics deplânge actele de violenţă conjugală sub toate formele şi este profund deranjat de acuzaţiile care îl vizează pe Jabari Bird. Conform reglementărilor privind violenţele conjugale, acest dosar este de acum înainte în mâinile NBA şi nu ale echipei. Celtics va ajuta NBA şi autorităţile în ancheta lor, fără a face alte comentarii”, a transmis clubul din Boston într-un comunicat, potrivit digisport.ro.

Bird (24 ani) a precizat însă că „informaţiile care au fost publicate nu reflectă realitatea”.

Presa americană scrie că Jabari Bird este acuzat că a lovit cu piciorul şi a strâns de gât, de până la 12 ori, o tânără care şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost sechestrată în apartamentul său. Femeia a putut scăpa doar după ce Bird a adormit.
Ea a mers apoi la poliţie pentru a depune plângere, înainte de a fi spitalizată.

Jucătorul, care are un salariu de 1,35 milioane dolari, a fost pus în libertate după plata unei cauţiuni de 100.000 de dolari.