JO 2012: Cătălina Ponor a câștigat medalia de bronz la bârnă, după care a pierdut-o în urma unei contestaţii

JO 2012: Cătălina Ponor a câștigat medalia de bronz la bârnă, după care a pierdut-o în urma unei contestaţii
Foto: evz.ro

Gimnasta Cătălina Ponor a cucerit, marți, medalia de bronz la bârnă, în cadrul Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra. În urma unei contestaţii, însă, depusă de sportiva SUA Alexandra Raisman, Ponor a pierdut medalia.

Iniţial, Cătălina Ponor a primit un punctaj de 15.066, obţinând medalia de bronz. Alexandra Raisman a fost punctată cu 14.966, însă a depus o contestaţie în urma căreia a obţinut aceeaşi notă ca şi Ponor, însă cu o dificultate mai mare. Cătălina Ponor a ajuns, astfel, pe locul 4.

Cealaltă româncă prezentă în finala acestui aparat, Larisa Iordache, a terminat pe poziția a șasea. Iordache a fost notată doar cu 14.200, după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe aparat.

China a cucerit și aurul și argintul în cadrul finalei de la acest aparat.

De la ora 18:23, Sandra Izbașa și Cătălina Ponor vor încerca să aducă noi medalii României, în finala de la sol.

Ultima oră
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă