Lance Armstrong, acuzat de dopaj de un fost coechipier

Lance Armstrong, acuzat de dopaj de un fost coechipier

Un fost coechipier al ciclistului Lance Armstrong susține că americanul, de șapte ori câștigător, se injecta cu drogul EPO, la Turul Franței, informează BBC

Armstrong a negat acuzațiile care-i s-au adus și a declarat pe Twitter că „niciodată nu fost depistat pozitiv. Am spus tot ce aveam de zis”.

„Am văzut EPO în frigiderul său…l-am văzut injectându-și EPO de mai multe ori. Toți am făcut-o, și eu am făcut-o de câteva ori”, a declarat Hamilton într-o emisiune, citat de BBC.

Tyler Hamilton a negat mereu că s-a dopat, dar în 2009 a fost suspendat din activitate, ca urmare a încălcării pentru a doua oară a regulilor antidoping. Prima oară a fost depistat pozitiv în 2004, după care, cinci ani mai târziu a fost controlat pozitiv cu un steroid anabolizant.

Avocatul lui Armstrong, Mark Fabiani, susține că interesul lui Hamilton este de a face bani pe urma unui scandal și de a-și face publicitate.

„Tyler Hamilton vrea cu orice preț să își găsească sponsori pentru noua sa carte și acum se apucă să inventeze, doar pentru a-și spori șansele cu editorii”, a afirmat Fabiani.

Tags:
Ultima oră
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)