Laszlo Boloni despre negocierile pe care le are cu FRF: Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul

Laszlo Boloni despre negocierile pe care le are cu FRF: Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul
Laszlo Boloni, Photo via Facebook

După ce echipa națională a României a rămas fără selecționer, după ce Mirel Rădoi a renunțat la post anul trecut, Laszlo Boloni a transmis că negocierile cu Federația Română de Fotbal nu s-au încheiat încă, deoarece nu are un termen stabilit pentru identificarea unui selecționer corespunzător.

Laszlo Boloni, răspuns inediat față de negocierile cu FRF

„Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis acesta, conform GSP.

Întrebat dacă ignoră apelurile federalilor de câteva zile, Boloni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arăt câte apeluri am?”

Răzvan Burleanu speră la un nou selecționer până pe 21 ianuarie

Conform informațiilor prezentate de către sursa citată, Răzvan Burleanu, președintele FRF, speră ca România să aibă un nou selecționer până, cel târziu, data de 21 ianuarie, la restartul Ligii 1.

Echipa națională de fotbal a României va juca două meciuri amicale în luna martie 2022, înaintea debutului în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Unul dintre meciurile pe care le va juca România a fost programat pe 29 martie 2022, în deplasare cu Israel.

Adversarul și data pentru cea de-a doua partidă amicală nu au fost stabilite, deocamdată.

Partidele oficiale ale României se vor desfășura după următorul orar:

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina