Legătura dintre Marian Drăgulescu și o apropiată a lui Vladimir Putin: „Am fost un băiat destul de simpatic. «Avea tot pachetul»”

Legătura dintre Marian Drăgulescu și o apropiată a lui Vladimir Putin: „Am fost un băiat destul de simpatic. «Avea tot pachetul»”
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Catalin Soare

Fostul gimnast Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial și medaliat olimpic, susține că au existat mai multe flirturi între el și rusoaica Svetlana Khorkina, o apropiată a președintelui rus Vladimir Putin.

Svetlana Khorkina, la rândul său fostă campioană olimpică și mondială, este astăzi parlamentar al Rusiei și susține acțiunile lui Vladimir Putin, fiind membră a partidului prezidențial.

Marian Drăgulescu, despre legătura cu Svetlana Khorkina: „A fost un flirt, așa, între noi doi”

„A existat un flirt, așa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii. Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonări.

Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic. Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrățișam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult.

Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate… avea tot «pachetul»”, a declarat Marian Drăgulescu, la Orange Sport.

Urmăriți B1TV.ro și pe