Leonard Doroftei nu mai demisionează din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box

Leonard Doroftei nu mai demisionează din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box
Foto: citynews.ro

Preşedintele Federaţiei Române Box, Leonard Doroftei, a declarat joi că a fost tentat să renunțe la funcție, însă nu putea face acest lucru înainte de a organiza turneul Centura de Aur, informeză site-ul oficial al forului.

„Am fost, sunt şi voi fi sportivul care vă reprezintă şi preşedintele care luptă pentru sportivi, pe care îi iubeşte şi îi respectă. La jumătatea mandatului meu de preşedinte al federaţiei am fost tentat să renunţ, însă nu puteam face acest lucru înainte de a organiza Centura de Aur, turneu de tradiţie al boxului românesc şi chiar mondial, pe care l-am reluat anul trecut, după o întrerupere de patru ani. Oricât de mare campion ai fi ai mereu ceva nou de învăţat. Eu am învăţat în ring şi ca preşedinte al federaţiei că nu poţi să ieşi din ring fără să fi convins că ai făcut tot ce ţine de tine pentru a obţine victoria. Această competiţie a fost unul dintre punctele principale ale programului meu, atunci când am candidat la funcţia de preşedinte, atât datorită importanţei lui pentru boxul românesc, cât şi din motive de suflet”, a declarat Doroftei, potrivit frbox.ro.

Doroftei a convocat pentru marţi o ședință a Biroului Federal al FR Box.

El se află la conducerea Federației Române de Box din 23 noiembrie 2012.

Acesta a declarat, luni, că în proporție de 99% s-a decis să demisioneze din funcţia pe care o ocupă, precizând că doreşte să se dedice unei cariere de antrenor. El a mai intenționat să demsioneze de la conducerea federației, în septembrie, în urma unui conflict cu vicepreședintele Vasile Câtea.

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului