Liderul Ligii I, primul pas greșit în retur: Târgu Mureș – Oțelul Galați 1-0

Liderul Ligii I, primul pas greșit în retur: Târgu Mureș - Oțelul Galați 1-0
Foto: Gsp.ro

Înfrângere surprinzătoare a liderului Oțelul Galați în deplasarea de la Târgu Mureș. După ce a câștigat cu Rapid acasă, echipa lui Dorinel Munteanu a părut acum departe de prestațiile care i-au asigurat locul actual în Liga I.

Târgu Mureș a jucat pragmatic și a câștigat prin golul lui Diego Ruiz din minutul 66.

Într-un alt meci al etapei a 21-a, U Cluj a învins Unirea Urziceni cu 4-2. Claudiu Niculescu a înscris la meciul 300 în Liga I, echipa sa mai punctând prin Machado, Adrian Cristea și Voican. Pentru Urziceni a marcat Mihalcea, de două ori.

Niculescu, gol la a 300 prezență în Liga I

Liga I, etapa a 21-a

Vineri

Pandurii – Gloria Bistrița 0-0
Victoria Brănești – Steaua 0-1

Sâmbătă

U Cluj – Unirea Urziceni 4-2
Târgu Mureș – Oțelul 1-0

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat