Lionel Messi a bătut toate recordurile. Cum arată fotografia cu cele mai multe LIKE-uri din istoria Instagram, din sport (FOTO)

Lionel Messi a bătut toate recordurile. Cum arată fotografia cu cele mai multe LIKE-uri din istoria Instagram, din sport (FOTO)
Lionel Messi / Foto: Hepta

Lionel Messi a bătut toate recordurile pe Instagram, în ceea ce privește aprecierile primite la o fotografie. Mai exact, argentinianul a obținut cele mai multe like-uri din istoria rețelei sociale la o imagine din domeniul sportiv.

Peste 20 de milioane de like-uri a strâns Lionel Messi la o imagine în care apare în vestiar, cu trofeul Copa America, mult râvnit de jucătorul care a făcut istorie la FC Barcelona. Astfel, Messi a depășit recordul deținut de celălalt jucător de legendă contemporan, Cristiano Ronaldo. Portughezul a strâns peste 19 milioane de aprecieri la o poză cu Diego Maradona, postată după decesul „butoiașului atomic”.

Fotografia cu număr record de like-uri pe Instagram, a lui Lionel Messi

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Fanii lui Messi și ai naționalei Argentinei știu cel mai bine cât de mult și-a dorit atacantul să câștige Copa America. Din cauza frustrărilor acumulate la acest turneu, Messi a hotărât la un moment dat să se retragă din echipa națională, dar la insistența fanilor, a revenit. În cele din urmă, în 2021, Argentina a cucerit trofeul și Messi, în premieră, după 1-0 cu Brazilia.

Cele mai multe trofee Copa America le au Argentina și Uruguay, câte 15. Brazilia a câștigat de doar 9 ori competiția fotbalistică.

A doua cea mai apreciată fotografie de pe Instagram din domeniul sportiv, publicată de către Cristiano Ronaldo