Loţi Boloni a trădat din nou România? Cum a răspuns la întrebarea: „De ce, la Euro, aţi urmărit meciurile de la Budapesta, şi nu pe cele de la Bucureşti?”

Loţi Boloni a trădat din nou România? Cum a răspuns la întrebarea: De ce, la Euro, aţi urmărit meciurile de la Budapesta, şi nu pe cele de la Bucureşti?
Foto: gsp.ro

Loţi Boloni a urmărit de la Budapesta figura frumoasă pe care reprezentativa Ungariei a făcut-o în „grupa morții” cu Franța, Portugalia și Germania, maghiarii ratând la mustață calificarea în „optimile” Euro 2020.

Antrenorul român comentează meciurile turneului final pentru jurnalul Nemzeti Sport. Sub privirile lui Boloni, maghiarii au ratat „la mustață” calificarea în optimi, după 0-3 cu Portugalia, 1-1 cu Franța și 2-2 cu Germania.

De ce a ales Budapesta, şi nu Bucureşti?

Ex-selecţionerul României a dezvăluit că s-a îndepărtat de ţara care l-a format ca fotbalist din cauză că nimeni de la noi nu l-a mai căutat. ntrebat de ce a ales partidele de pe Puskas Arena, Boloni le-a răspuns celor de la GSP.ro: „Pentru că din România, de ani de zile nu mă caută nimeni. Cu unele excepții, printre care te afli și tu„.

Apoi, tehnicianul de 68 de ani i-a lăudat pe maghiari: „În primul rând, e un sentiment de mândrie la Budapesta. Sigur, este și o stare de tristețe, pentru că ungurii au simțit că au fost aproape de o calificare dintr-o grupă infernală. Spre deosebire de Euro 2016, când au câștigat grupa cu Islanda, Portugalia și Austria.

Toată lumea din Ungaria este mândră de rezultatele obținute la ultimele două Campionate Europene, dar atenție însă, nici ei nu s-au mai calificat la Mondiale! S-au făcut pași înainte, dar mai e mult până să vorbim despre Ungaria în fotbalul mare. Să fie clar, nu sunt expert în fotbalul maghiar, și acum cunosc mai bine fotbalul românesc„.

Naţionala Ungariei a pus probleme Portugaliei 84 de minute, dar a pierdut 0-3 într-un final de coșmar, a scos un egal cu campioana mondială, Franța (1-1) și a fost la șase minute de o victorie imensă în fața Germaniei, la München, 2-2, după ce a condus de două ori.