Loţi Boloni se joacă de-acum cu nervii Federaţiei. Plecat din Bucureşti fără să ofere un răspuns ofertei de a prelua naţionala, antrenorul a revenit în forţă

Loţi Boloni se joacă de-acum cu nervii Federaţiei. Plecat din Bucureşti fără să ofere un răspuns ofertei de a prelua naţionala, antrenorul a revenit în forţă
Loţi Boloni se joacă de-acum cu nervii Federaţiei

Loţi Boloni s-a întors de la Târgu Mureș la București, unde va continua negocierile cu FRF preluarea postului de selecționer al României. Antrenorul de 68 de ani va relua negocierile cu Răzvan Burleanu pentru a prelua postul de selecționer.

Dar președintele Federației Române de Fotbal ar fi plecat din țară și l-a mandatat pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al forului, să poarte negocierile.

Nu se înţeleg la contract

Până acum, părțile nu au reușit să ajungă la un acord din cauza detaliilor contractuale. Concret, FRF a propus un angajament pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă doi dacă echipa națională se califică la EURO 2024, cu un salariu de 300.000 de euro anual, în timp ce Ladislau Boloni a solicitat un contract pe patru ani și un salariu superior.

Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca el să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs”, a spus Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF, la Telekom Sport.

Ilie Năstase, atac la Boloni

Ilie Năstase (75 de ani) nu a ezitat ”să-l certe”, fire și indirect, pe antrenor. Motivul este acela că Boloni ține pasul pe loc în discuțiile cu șefii Federației.

Dacă cineva se gândește dacă să fie sau nu antrenorul României, cu acel om nu mai discut. Cine vrea să o ia, să vină cu plăcere și cu pasiune pentru ceea ce face. Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei. Mai vorbește perfect și limba!”, a declarat Ilie Năstase, la Pro X.