Lovitură pe piața transferurilor pentru Dinamo! Două vedete în vizorul lui Pablo Cortacero. Constantin Budescu, cap de listă

Lovitură pe piața transferurilor pentru Dinamo! Două vedete în vizorul lui Pablo Cortacero. Constantin Budescu, cap de listă

Pablo Cortacero este noul acționar majoritar de la Dinamo București. La scurt timp de la semnarea actelor cu Ionuț Negoiță, investitorul spaniol este gata să facă primul transfer, o mutare spectaculoasă: Constantin Budescu, de la Astra Giurgiu, informează Doar Dinamo.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani se află în fruntea listei de achiziții a lui Cortacero, care vrea să reformeze lotul într-un timp record, până la startul noului sezon. Al doilea nume important este Gabi Tamaș (36 de ani). Fundașul central a semnat cu U Cluj, din eșalonul secund, însă dinamoviștii speră că găsească o soluție pentru a-l readuce pe fostul internațional la echipă.

Cine este Pablo Cortacero, omul de afaceri interesat să cumpere Dinamo București

Pablo Manuel Fernandes Cortacero are afaceri importante în imobiliare. Acesta a jucat fotbal la nivel amator și a condus un club de amatori din Spania, CD Imperio. Înainte de a se interesa de clubul din Ștefan cel Mare, Cortacero a mai avut două tentative. Echipele spaniole Almeria și Getafe au intrat în vizorul omului de afaceri, însă negocierile au picat.

Melero, omul de încredere al lui Cortacero, se cunoaște foarte bine cu Cosmin Contra, unul dintre oamenii i-a pus la punct pe spanioli cu informații despre „câini” și fotbalul intern.

Cosmin Contra, fost jucător la Dinamo, i-a prezentat lui Melero Marin, omul lui Cortacero, în termeni elogioși clubul Dinamo. Suporterii sunt sunt marele atu al clubului din Ștefan cel Mare, a subliniat fostul selecționer.