Luis Suarez a explicat cum a reușit să marcheze golul anului în fotbal! Spectacol total în ultimul meci de campionat al Barcelonei (VIDEO)

Luis Suarez a explicat cum a reușit să marcheze golul anului în fotbal! Spectacol total în ultimul meci de campionat al Barcelonei (VIDEO)

Barcelona a făcut spectacol în ultimul meci din campionat, contra celor de la Mallorca. Partida sa finalizatcu scorul 5-2, însă cel mai spectaculos moment a fost golul reușit de Luis Suarez, cu călcâiul.

Starul Barcelonei a explicat cum a reușit să marcheze golul anului în fotbal, în ultimul meci de campionat al Barcelonei.

„A fost cel mai frumos gol al carierei mele. Știam că este un unghi dificil și ultima mea opțiune era să încerc cu călcâiul”, a declarat Suarez, potrivit eusunt12.ro.

„Am căutat să fac mingea să sară pentru că nu aveam altfel nicio șansă împotriva portarului. Ernesto Valverde mi-a zis mereu că de multe ori ratez ocaziile ușoare și marchez din cele imposibile”, a mai precizat starul Barcelonei.

Ultima oră
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară