LUPESCU îl desființează pe BURLEANU: “Nu știe să PIARDĂ cu demnitate”

LUPESCU îl desființează pe BURLEANU: “Nu știe să PIARDĂ cu demnitate”

Ionuț Lupescu a demontat toate acuzațiile aduse de șeful FRF, Răzvan Burleanu, la o emisiune televizată, conform cărora Keiserul nu ar fi demisionat de la UEFA.

”Ca de obicei, așa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale președintelui FRF nu sunt altceva decât minciuni prin omisiune. Răzvan Burleanu s-a folosit de un răspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidenția, în stilul lui caracteristic, o supoziție falsă. Adevărul complet este următorul: pentru reprezentanții top management, demisia presupune o predare de gestiune care durează o perioadă de timp mai îndelungată”, a explicat Ionuț Lupescu.

Acesta a explicat că, din cauza intrării în competiția electorală, plecarea ireversibilă nu a mai putut fi finalizată, singura soluție fiind inactivarea funcției până la definitivarea plecării. ”Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi și confirmat în curând. Se va dovedi, astfel, că, din disperare, Răzvan Burleanu nu doar că a manipulat încă o dată opinia publică, ci a amestecat într-o competiție internă și numele UEFA”, a adăugat Lupescu.

”Reconfirm și pe această cale că nu mă voi întoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru că ceea ce am spus în această campanie a fost 100 la sută adevărat. Din nefericire pentru tânărul cu zero rezultate în fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare conștientă și cinică a opiniei publice nu îl vor ajuta să mai câștige încă un mandat. Dânsul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, încă după primul tur. Din toată această mascaradă rețin că, până la urmă, domnia sa a mințit de două ori. Și acum, și atunci când spunea că eram căzut în dizgrație la UEFA. Dacă oamenii de acolo nu mă mai voiau, cum își explică noile lui acuzații că nici nu am plecat de la UEFA? Răspunsul nu este decât unul: se încurcă în propriile lui minciuni, până la nivelul cel mai de jos al unui om care nu poate pierde cu demnitate” a concluzionat componentul generației de aur.