Ionuț Lupescu, IRONIA ANULUI la adresa lui Burleanu: ”Într-o țară în care toată lumea știe fotbal și politică, șeful FRF…”

Ionuț Lupescu, IRONIA ANULUI la adresa lui Burleanu: ”Într-o țară în care toată lumea știe fotbal și politică, șeful FRF...”

Atac devastator al lui Ionuț Lupescu, la adresa actualului șef al FRF, Răzvan Burleanu. Kaiserul povește cum, pe vremea când era director la UEFA, Burleanu venea mieros la el acasă ca să-i ceară sfaturi și îl ruga să-i introducă și pe el în lumea conducătorilor fotbalului european, scrie Ştiri pe surse.

Acum, Burleanu încearcă orice, doar ca să scape de contracandidatul său. ,,Mai întâi a vrut să mă elimine din cursă la masa verde, prin schimbarea statutului. Acum, pregătește plângeri penale și dezafiliază cluburi sau le interzice să participe la Adunarea Generală. Mă aștept chiar să se încuie pe dinăuntru, în Casa Fotbalului” spune Lupescu.

Fostul internaţional român continuă apoi la fel de vehement:

În privința acuzațiilor sale, trebuie spus adevărul, iar acesta este următorul: în timp ce, cu o mână ridică sabia la anumiți contractori ai Federației, cu cealaltă le semnează prelungiri de contracte, după cum au dovedit cei învinuiți public. Așa a procedat și în cazul meu. Acesta este justițiarul de carton, aflat în fruntea Federației. Este cel pe care am făcut greșeala să-l primesc în casa mea, când îmi cerea sfaturi despre cum să conducă Federația (pe care oricum nu le-a aplicat), același care venea la UEFA să-l ajut să stabilească relații personale cu Michel Platini, același care spunea mieros că fotbalul românesc are nevoie de competența mea. Doar pentru că sunt contracandidatul lui, acum sunt infractor” , spune Ionuț Lupescu.

Acesta adaugă că nu se simte intimidat de acțiunile disperate ale lui Burleanu și că scopul lui e să-și vadă de întâlnirile cu oamenii din fotbal, așa cum a făcut încă de la începutul acestei campanii, pentru șefia FRF.

,,Ședința Comitetului Executiv este o nouă încercare a președintelui FRF de a mă denigra, cu scopul de a acționa penal împotriva mea, pentru a-și crea un culoar favorabil în competiția electorală. Candidatul Răzvan Burleanu pur și simplu nu poate suporta concurența. Îl anunț pe acesta că nu mă las intimidat de tacticile lui staliniste, indiferent câte zile și nopți își va mai petrece prin subsolurile Federației, să scormonească în arhive. (…) Pentru actualul președinte al FRF, vorbesc delațiunile, gafele, lipsa de respect față de valorile fotbalului românesc, jignirile, amenințările, scandalurile și, mai presus de toate, eșecurile. Este trist că într-o țară în care toată lumea știe fotbal și politică, există un singur om care se pricepe doar la politică, iar acela este chiar președintele Federației Române de Fotbal.

Alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal au loc pe 18 aprilie, în București.