Marius Șumudică l-a elogiat pe Recep Erdogan, președintele Turciei: „Îl admir foarte mult. Sper că va conduce această țară până la sfârșitul vieții”

Marius Șumudică l-a elogiat pe Recep Erdogan, președintele Turciei: „Îl admir foarte mult. Sper că va conduce această țară până la sfârșitul vieții
Foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

Marius Șumudică se dă bine pe lângă Recep Erdogan, președintele Turciei. Proaspăt prezentat la Rizespor, antrenorul român l-a elogiat pe liderul de la Ankara.

„Nu m-am putut întâlni până acum cu președintele, dar îl admir foarte mult. Întotdeauna am admirat ce-a făcut pentru această țară. Aș fi foarte fericit dacă aș putea să îl întâlnesc. Sper că va conduce această țară până la sfârșitul vieții”, a declarat Marius Șumudică, potrivit jurnaliștilor de la Futbol Arena.

Marius Șumudică, spectacol la prezentarea la noua sa echipă, Rizespor

Tehnicianul român se află la cea de-a treia aventură în Turcia, după Kayseri și Gaziantep. Românul și-a exprimat opinia cu privire la Erdogan în contextul în care jurnaliștii i-au amintit lui „Șumi” faptul că președintele a copilărit la Rize.

„Toată lumea știe de ce nu mai sunt la Gaziantep, pentru că am fost direct. În prezent mă aflu la un club profesionist. Mi-a plăcut cum am fost primit, o echipă de fotbal trebuie să fie ca o familie, altfel nu făceam nimic Eu sunt puțin mai nebun și am nevoie de oameni care să mă susțină”, a declarat Șumudică.

Fostul campion cu Astra Giurgiu a făcut spectacol la conferința de presă, după ce a aflat că Rize este sponsorizată de un producător de ceaiuri.

„Undeva baklava, în altă parte kebab, iar acum trebuie să iubesc ceaiul. Eu iubesc Turcia, în general!”, a declarat Șumudică.

Recep Erdogan este un fan al fotbalului. Bașakșehir Istanbul este echipa despre care se spune că este controlată de președintele turc.

Ținută atipică pentru Marius Șumudică

Antrenorul român a demonstrat încă o dată că are un spirit tânăr. În ciuda vârstei și a cadrului formal, tehnicianul român a adoptat o ținută foarte modernă la momentul semnării contractului cu Rizespor.

Fostul antrenor de la Gaziantep s-a întânit luni cu șefii de la Rizespor îmbrăcat într-un hanorac și ghete lucioase, cu talpă groasă, așa cum poartă artiștii cunoscuți din SUA, precum Justin Bieber sau Kanye West. Vezi AICI foto.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)