Marius Șumudică, reacție vehementă după accidentul rutier: „Cum să fiu eu vinovat? Hai să nu-i mai punem în cârcă lui Șumudică tot felul de probleme!”

Marius Șumudică, reacție vehementă după accidentul rutier: „Cum să fiu eu vinovat? Hai să nu-i mai punem în cârcă lui Șumudică tot felul de probleme!”
Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, după meciul de Supercupă cu CSU Craiova din 10 iulie 2021. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Șumudică a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca, unde o antrenează pe CFR. Tehnicianul spune că autoturismul cu care circula a fost acroșat de un troleibuz și s-a arătat deranjat de informațiile din presă, care l-ar fi dat pe el vinovat pentru incident.

Marius Șumudică, reacție vehementă după accidentul rutier

„Sunt un pic afectat și de un incident trăit astăzi, fiind lovit de un troleibuz. Autovehiculul cu care circulam a fost acroșat de un troleibuz. Chiar vreau să fac un apel: băi, oameni buni, dacă nu v-ați săturat de cancanuri, nu-l veți mai avea pe Șumudică ăla de acum câțiva ani, care să fie pe toate paginile ziarelor. Încerc să evit, să mă canalizez pe ce am de făcut aici. Nici n-au trecut 5 minute și m-au sunat cei de acasă speriați cu fel de fel de știri citite. Chiar pe un site din București a apărut că Șumudică e vinovat, că ar fi acroșat troleul. Cum să fiu eu vinovat, cum să acroșez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sens opus, troleul vine din spate, mă acroșează, mă aruncă doi metri și spun că am acroșat eu”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj într-o conferință de presă, potrivit Digisport.ro.

Marius Șumudică a cerut să nu i se mai impute „tot felul de probleme”.

„Dacă vor să ia detalii, să se intereseze, să vadă amiabila făcută, în care conducătorul transportului în comun recunoaște că a greșit și își asumă toată vinovăția. Hai să nu-i mai punem în cârcă lui Șumudică tot felul de probleme! V-am spus că sunt, până la un moment dat, liniștit, dar când mă atacă cineva și apar minciuni de presă, nu pot sta deoparte și voi răspunde de fiecare dată”, a adăugat Șumudică.

Marius Șumudică a preluat-o pe CFR Cluj înainte de acest sezon și a reușit să se califice în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, dar a ratat Supercupa, pierzând la loviturile departajare în fața lui CSU Craiova.