Măsuri speciale de securitate pentru amicalul dintre Dinamo și Barcelona, de sâmbătă seară

Măsuri speciale de securitate pentru amicalul dintre Dinamo și Barcelona, de sâmbătă seară
Foto: agatatravel.ro

Meciul amical dintre echipele Dinamo București și FC Barcelona este programat să înceapă sâmbătă seara, la ora 20:15. Pentru întâlnirea dintre extratereştrii de la FC Barcelona şi jucătorii echipei Dinamo Bucureşti s-au luat măsuri speciale de securitate.

Nu mai puţin de 500 de jandarmi sunt mobilizaţi pentru amicalul de lux. Aceasta după ce fotbaliştii echipei FC Barcelona au anunţat că vor face spectacol total în această seară pe Arena Naţională. Cu atât mai mult cu cât fotbaliştii catalani au dezminţit existenţa unei înţelegeri de a marca “doar” cinci goluri în poarta dinamoviştilor.

Gheorghe Hagi s-a întâlnit, sâmbătă, cu oficiali ai FC Barcelona, delegaţia catalanilor fiind condusă de vicepreşedintele Josep María Bartomeu şi de directorul sportiv Andoni Zubizarreta, relatează Mediafax. Hagi a fost invitat la prânzul oficial organizat înaintea partidei, fiind un fost jucător la Barcelona, între 1994-1996.

Tot sâmbătă, preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, că meciul amical cu FC Barcelona reprezintă o mare provocare pentru orice sportiv, subliniind că superioritatea echipei catalane nu poate fi pusă la îndoială.

În vederea partidei, delegaţia echipei FC Barcelona a sosit, vineri seară, la Bucureşti, cu o cursă charter de la Goteborg, care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. La Goteborg, echipa a învins pe Manchester Unitde cu 2-0.