Meciul dintre Lyon și Marseille a fost suspendat, după ce fotbalistul Payet a fost lovit cu o sticlă de apă în cap (VIDEO)

Meciul dintre Lyon și Marseille a fost suspendat, după ce fotbalistul Payet a fost lovit cu o sticlă de apă în cap (VIDEO)
Foto: Hepta.ro

Meciul dintre Lyon și Marseille, din Liga 1, a fost suspendat, după ce jucătorul Dimitri Payet a fost lovit cu o sticlă de apă în cap. Recipientul plin a fost aruncat din tribună, iar fotbalistul a fost rănit.

Incidentul a fost văzut de toți spectatorii prezenți, iar inițial s-a anunțat că meciul se va relua cu o întârziere de o oră, notează Eurosport.

Meciul dintre Lyon și Marseille, suspendat

Meciul din Liga 1 a fost suspendat chiar la minutul cinci. Inițial, organizatorii au anunțat că partida va fi reluată, cu o întârziere de o oră. Crainicul a precizat la acel moment că incidentul a fost unul izolat, motiv pentru care partida ar fi putut fi reluată.

Totuși, după o vreme prin stație s-a anunțat faptul că jocul dintre Lyon și Marseille va fi suspendat. Decizia a venit de la echipa franceză, care a transmis un comunicat prin care a criticat accidentul în care a fost implicat Payet și decizia prefectului de a continua partida.

LFP a mai precizat și că luni, Comisia de Disciplină se va întruni pentru a ancheta și discuta evenimentul nefericit care a avut loc la meciul de duminică.

Dimitri Payet, lovit cu o sticlă în cap, chiar în timpul meciului din Liga 1

Incidentul care a condus la suspendarea partidei dintre Lyon și Marseille a fost unul cu totul și cu totul ieșit din comun.

În minutul cinci, chiar atunci când se pregătea să execute un corner, Payet a fost lovit în cap cu o sticlă plină cu apă. Obiectul a fost aruncat din tribună, iar fotbalistul a rămas prăbușit la pământ mai multe minute.

Imediat jucătorii s-au retras în vestiare, unde a fost demarată „celula de criză”, pentru a se stabili cum vor proceda în continuare și dacă se va relua sau nu partida.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană