„Ţiganii! Ţiganii!”: Scandări rasiste ale maghiarilor din Miercurea Ciuc. Victoria cu Dinamo sărbătorită cu imnul secuiesc şi „RIA, RIA…Ungaria” (VIDEO)

Ţiganii! Ţiganii!: Scandări rasiste ale maghiarilor din Miercurea Ciuc. Victoria cu Dinamo sărbătorită cu imnul secuiesc şi RIA, RIA...Ungaria (VIDEO)

Meciul din Cupa României de joi dintre Csikszereda şi Dinamo a oferit o nouă ocazie pentru tensiuni şi scandări rasiste între fanii de etnie maghiară şi ultraşii dinamovişti.

Dacă în privinţa fanilor dinamoviştilor şi a clasicelor scandări împotriva Ungariei nu aveam niciun dubiu că vor apărea, nici fanii celor de la Csikszereda nu s-au lăsat mai prejos, alternând scandările pro-Ungaria cu alte scandări rasiste.

Chiar în momentul în care arbitrul a întrerupt petrecerea ciucanilor şi a plasat din nou mingea la punctul cu var, suporterii prezenţi în tribunele stadionului din Miercurea Ciuc au început să scandeze „ţiganilor, ţiganilor”, conform Adevărul.

După ce Delorge a ratat a doua oară, fanii gazdelor au sărbătorit cu scandări precum: „Ria-Ria, Ungaria” şi au cântat şi imnul secuiesc.

Csikszereda, echipa doar de Liga 3, a produs marea surpriză a Cupei României, învingând, joi seară, Dinamo după loviturile de departaje, scorul după prelunguri fiind 3-3.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.