Replica Mihaelei Buzărnescu pentru jucătoarea care a acuzat-o că s-a înscris la US Open doar pentru bani

Replica Mihaelei Buzărnescu pentru jucătoarea care a acuzat-o că s-a înscris la US Open doar pentru bani

Mihaela Buzărnescu reacţionează după ce tenismena Mandy Minella a acuzat-o că s-a înscris la US Open doar pentru bani, deşi era accidentată.
Jucătoarea noastră susţine că a discutat cu toți factorii implicați, inclusiv cu președintele ITF, care i-a transmis că nu are nicio problemă în acest caz, după ce a fost reclamată.

„Am văzut aceste declarații. Am fost contactată, Minella mi-a trimis un mesaj. Din păcate pentru ea, eu am respectat toate regulile ITF. Am discutat inclusiv cu președintele ITF, care a făcut aceste reguli. Am discutat și cu cei de la WTA, iar ei m-au încurajat să rămân înscrisă până în ultima clipă la turneu.
Pur și simplu am respectat toate regulile. Inclusiv medicii de la US Open mi-au spus că pot juca dacă vreau, că sunt aptă, am făcut teste, doar că în ziua meciului mi-a fost teamă, nu am vrut să risc”, a declarat, pentru Antena 1, Mihaela Buzărnescu, potrivit ziare.com.

Întregul scandal a pornit după ce românca s-a retras de la US Open doar cu două ore înaintea meciului din primul tur.
Luxemburgheza Mandy Minella (32 de ani, 144 WTA) acuză că a ratat un loc pe tabloul principal de la ultimul Grand Slam al anului din cauza deciziei Mihaelei de a confirma prezenţa la turneu, deşi era accidentată.

Antrenorul sportivei din Luxemburg, Tim Sommer, spune că totul a fost o manevră pentru ca Mihaela să încaseze jumătate din suma oferită sportivelor care evoluează în turul I, adică 27.000 de dolari (Mai multe detalii AICI).

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)