Mihaela Buzărnescu, victorie la Roland Garros. Românca a ajuns în turul al doilea al calificărilor

Mihaela Buzărnescu, victorie la Roland Garros. Românca a ajuns în turul al doilea al calificărilor
Mihaela Buzărnescu, victorie la Roland Garros. Românca a ajuns în turul al doilea al calificărilorMihaela Buzărnescu, victorie la Roland Garros. Românca a ajuns în turul al doilea al calificărilor. Sursa Foto: Hepta/ John Walton/PA Wire

Mihaela Buzărnescu (118 WTA) a ajuns în turul al doilea al calificărilor de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului din tenisul mondial.

Tenismena Mihaela Buzărnescu a debutat cu o victorie la Roland-Garros 2022, împotriva chinezoaicei Han Xinyun, aflată momentan pe locul 813 mondial.

Victorie mare pentru Mihaela Buzărnescu la Roland Garros

Românca a învins-o învins-o, marţi, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-2, pe chinezoaica Xinyun Han, locul 813 WTA, după un meci de aproape două ore şi un sfert.

În turul doi al calificărilor de pe zgura pariziană Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe elvețianca Susan Bandecchi ( 190 WTA).

Accederea în turul al doilea al calificărilor este recompensată cu un premiu de 20.000 de euro şi cu 20 de puncte WTA.

Ditre sportivele române, a mai obţinut calificarea în această fază Irina Bara, locul 114 WTA, în timp ce Gabriela Lee, locul 151 WTA, şi Alexandra Cadanţu-Ignatik, locul 152 WTA, au fost eliminat în primul tur.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni