Mihai Neșu e recunoscător pentru accidentul care i-a încheiat cariera la fotbal: „Lumea spune că este blestem, însă eu mă bucur” (VIDEO)

Mihai Neșu e recunoscător pentru accidentul care i-a încheiat cariera la fotbal: „Lumea spune că este blestem, însă eu mă bucur (VIDEO)
Mihai Neșu e recunoscător pentru accidentul care i-a încheiat cariera la fotbal. ”Lumea spune ca este blestem, însa eu ma bucur" (sursa: Youtube)

În urma începerii construcției unui centru pentru copii și tineri cu dizabilități, Mihai Neșu a făcut mai multe declarații, printre care aceea că se bucură pentru incidentul care i-a marcat viața.

Ridicarea acestui centru a fost unul dintre visurile fostului fotbalist la Utrecht, obiectiv pe care și l-a asumat după teribilul accident prin care a trecut, în urmă cu un deceniu.

Neșu a discutat despre procesul de realizare al acestui proiect în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”.

Proiectul visurilor este aproape de realizare

Fostul fotbalist a reușit să construiască o mare parte din acest centru de recuperare. Totul a fost posibil ărin intermediul fundației care îi poartă numele.

Obiectivul principal pentru anul acesta este deschiderea centrului până la sărbîtorile de iarnă din acest an.

În felul acesta, Neșu speră să îi ajute pe copii care trec prin aceleași suferințe pe care le îndură și el.

Mihai Neșu este în continuare nevoit să facă sesiuni zilnice de recuperare, chiar și la 10 ani de la accident.

E un complex nou,care noi considerăm că este foarte necesar pentru copiii cu dezabilități, să aibă șanse mai mari la terapie și, plus, fiind în regim caritabil le dă posibilitatea părinților să-și permită să vină pe termen nelimitat la terapie”, a declarat fostul sportiv.

Mihai Neșu: “Eu ma bucur de acest accident”

Optimismul lui Mihai Neșu este bine cunoscut printre admiratorii acestuia. Acesta consideră accidentul care i-a curmat cariera sportică drept un semn conform căruia trebuie să vadă viața cu alți ochi.

Prin urmare, pentru el, acest accident a avut un scop foarte precis.

”Chiar dacă la început lumea spunea că este un blestem, o nenorocire, s-a adeverit că, tot ce s-a întâmplat în ultimii ani, a avut un sens tot accidentul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să înțeleg rostul accidentului….Orice rău are rolul lui. ”, a declarat Neșu.

Urmăriți B1TV.ro și pe