Mike Tyson, acuzat că a violat o femeie acum 30 de ani. Presupusa victimă cere daune / Fostul pugilist mai are o condamnare pentru o faptă similară

Mike Tyson, acuzat că a violat o femeie acum 30 de ani. Presupusa victimă cere daune / Fostul pugilist mai are o condamnare pentru o faptă similară
Mike Tyson este din nou acuzat de viol. Foto: Hepta - Zuma Press / Clinton Wallace

Fostul pugilist Mike Tyson este acuzat că a violat o femeie într-o limuzină, la începutul anilor ’90. Presupusa victimă cere acum daune de cinci milioane de dolari, informează Daily Mail.

O femeie îl acuză de viol pe Mike Tyson și-i cere daune de 5 milioane de dolari

Tyson ar fi cunoscut-o într-un club de noapte din Albany și ar fi violat-o într-o limuzină.

Femeia l-a dat acum în judecată, în baza unei legi din New York care permite victimelor agresiunilor sexuale să-și acționeze în instanță agresorii chiar dacă presupusele fapte s-au prescris. Legea a intrat în vigoare în noiembrie anul trecut și e valabilă un an.

Victima susține că, din cauza agresiunii, a suferit „răni fizice, psihologice și emoționale”.

Ea s-a plâns că de atunci a avut numeroase coșmaruri și atacuri de panică, și-a pierdut respectul de sine, a suferit de furie, depresie și anxietate și nu a mai reușit să dezvolte relații de lungă durată cu bărbații, căci a dezvoltat o frică de relațiile intime.

Aceasta a mai spus că nu vrea să-și divulge numele public deoarece „asta sigur ar fi riscant pentru mine, m-ar afecta emoțional mai rău și m-ar face să mă simt mai rușinată”.

Mike Tyson a mai fost condamnat pentru viol

Mike Tyson a făcut închisoare după ce, în 1993, a violat o tânără care concurase la un concurs de Miss. El primise atunci șase ani de detenție, din care a ispășit trei. Din cauza acestei condamnări, el a fost declarat persona non grata în Noua Zeelandă.

Fosta soție a lui Tyson, actrița Robin Givens, a susținut în actele de divorț că relația lor de la finele anilor ’80 a fost caracterizată de „acte de violență neprovocate și distrugeri”, mai amintește Daily Mail.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:55 - Momente fără precedent pentru Liviu Vârciu. Ce-a pățit prezentatorul TV în vacanța din Maldive: „M-am umflat tot” (FOTO)
12:53 - Răzvan Burleanu, prima reacție după incidentele de la meciul dintre Sepsi și U Craiova 1948: „Poziția noastră, a FRF, e foarte clară”
12:48 - Kremlinul spune că Boris Johnson minte în legătură cu ameințarea pe care i-ar fi făcut-o Vladimir Putin
12:44 - Obiecte de artă, descoperite la Vama Albiţa într-un autocar care intenţiona să iasă din ţară. Există suspiciunea că fac parte din patrimoniul naţional
12:39 - SUA avertizează că Turcia ar putea fi ținta unor noi atacuri teroriste. Alerta de securitate, emisă de mai multe ambasade din Ankara
12:38 - Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte” Citeşte întreaga ştire: De ce Monica Tatoiu nu vrea să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
12:36 - Presa rusă: Erdogan spune că relațiile sale cu Vladimir Putin sunt bazate pe onestitate și încredere. Liderul turc acuză SUA că „și-a încălcat cuvântul”
12:18 - Avantajele și dezavantajele meseriei de șofer de tir
12:16 - Care sunt efectele pozitive ale administrării suplimentelor cu quercetină naturală
12:12 - Vești proaste pentru pescari. Taxa pe un an ar putea fi de 6 ori mai mare în Deltă: „Ce e gratis până la urmă nu mai e”