Mircea Lucescu, extrem de critic la adresa oficialilor de la Ajax: „Au dat dovadă de lipsă de respect față de națiunea română”

Mircea Lucescu, extrem de critic la adresa oficialilor de la Ajax: Au dat dovadă de lipsă de respect față de națiunea română
Foto: Hepta.ro

După decizia oficialilor de la Ajax de a nu-l lăsa pe Răzvan Marin să participe la Campionatul European U21 din această vară, Mircea Lucescu a reacționat dur, criticând hotărârea acestora.

”E de neînţeles hotărârea olandezilor. N-au făcut decât să blocheze un fotbalist tânăr să intre într-o confruntare directă cu cei mai buni din generaţia lui.

Să-şi dea seama, o dată în plus, ce fel de jucător au transferat. Ajax a dat dovadă de egoism şi lipsă de respect faţă de naţiunea română, care-şi pune mari speranţe în acest grup de la U21”,a spus tehnicianul de 73 de ani, potrivit Digisport.ro.

Totodată, Il Luce a fost critic și în ceea ce îl privește pe Mirel Rădoi, antrenorul naționalei, care deja ar fi anunțat primul 11 de la Campionat.

”Am înţeles că Rădoi a anunţat deja lotul definitiv pentru turneul final. În astfel de situaţii, când ai o conjunctură specială cu un fotbalist, e bine să împingi cât mai mult în spate decizia, pentru a încerca să găseşti totuşi o cale de a-l aduce la competiţie pe fotbalistul în cauză. Eu n-aş fi anunţat lotul decât în ultima clipă posibilă, sperând, totuşi, într-o înţelegere cu Ajax”,a completat Lucescu.